Uitnodiging informatiebijeenkomst SKC

Geplaatst op donderdag 22 augustus 2024

De gemeente Valkenburg aan de Geul nodigt u uit om kennis te nemen van de plannen met betrekking tot de inrichting van de openbare buitenruimte en verkeer-en parkeren rondom SKC Berg. In januari hebben we velen van u al mogen ontmoeten tijdens de informatiebijeenkomst. Destijds hebben we u de tekeningen van de nieuwbouw laten zien en u ook gevraagd mee te denken over de buitenruimte en het verkeer en parkeren. Graag informeren wij u over de plannen van de verkeers-en parkeersituatie en de inrichting van de buitenruimte rondom het SKC Berg.

Locatie en tijdstip

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 september en start om 19:00 uur in het gebouw van openbare basisschool Berg, Langen Akker 122 te Berg en Terblijt. De verwachte eindtijd is 21:00 uur.

Programma

  • Deel 1: Terugblik op de bijeenkomst van 24 januari 2024 en de projectplanning van februari 2024 tot en met december 2024. Wat is er gebeurt en wat gaan we nog doen?
  • Deel 2: Informatiesessies in 2 lokalen over het herinrichten van het buitenterrein en de verkeers-en parkeersituatie. Hierbij zullen adviseurs Bureau Verbeek voor de buitenruimte en Grenspaal 12 voor verkeer en parkeren aanwezig zijn.

Aanmelden

Wij stellen het zeer op prijs indien u zich voor deze bijeenkomst aanmeldt vóór maandag 9 september, via e-mail adres: skcberg@valkenburg.nl. Wilt u zo vriendelijk zijn om in de mail aan te geven met hoeveel personen u aanwezig zal zijn? Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze ook aan ons richten via dit e-mail adres.

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de nieuwbouw en inrichting omgeving SKC Berg? Kijk dan op onze website www.doemee.valkenburg.nl (Deze link gaat naar een externe website).

Meer nieuws